Traditionele Spaans dorpshuis

Omschrijving

Een perfect voorbeeld van een traditionele Spaanse dorpshuis in het centrum van het historische stadje Jijona, Alicante. Een stad bekend om zijn productie van 'turron' en kleurrijke feesten. Deze drukke stad is omgeven van schilderachtig landschap, dorpen en gemakkelijke toegang tot de prachtige stranden.
Het pand is professioneel gerenoveerd met zorgvuldig behoud van veel van zijn traditionele ontwerpen en kenmerken. Het heeft twee dakterrassen biedt een spectaculair uitzicht op de bergen, valleien en de Middellandse Zee daarbuiten.
Gelegen in een autovrije straat, en dicht bij de winkels, straatmarkten, overdekte markt en tal van bars en restaurants. Een rit van ongeveer een kwartier heeft u een keuze aan prachtige stranden en nog eens vijf minuten naar Alicante stad.
De kwaliteit en de ruimtelijkheid van deze woning kan alleen worden gewaardeerd door een bezichtiging
Kenmerken: Volledig ingericht, volledig gerenoveerd, 3 slaapkamers met master-en-suite, ruime badkamer, keuken / eetkamer, de begane grond garderobe, lounge en 2 dakterrassen. Alicante stad 25 minuten, Alicante luchthaven 25 min, El Campello 20 minuten.

Locatie

Jijona

Prijs

€ 76.000,00

Referentie

NA30

Foto's

Eigenschappen

Type Duplex Tuin Geen
Parking Geen Zwembad Geen
Slaapkamer(s) 3 Keuken(s) 1 Woonkamer(s) 1
Badkamer(s) 2 Toilettes(s) 0 Uitzicht Panoramisch
Oriêntering Zuid Terrassen 2

Afstanden/oppervlaktes

Strand 7 km
Bebouwd 140 m2

Faciliteiten

Rolluiken
Open haard
Zeezicht
Bergzicht
Panoramisch uitzicht
Dakterras

Meer informatie

Naam *
E-mail *
Telefoon
Bericht